Tentang kita

Mengenai BateriSatuMalaysia.com


BateriSatuMalaysia.com adalah pembekal bateri dalam talian utama yang berpangkalan di Malaysia. Kami membekalkan semua jenis bateri dan matlamat kami adalah untuk membantu anda memperoleh produk harga terendah yang paling rendah, pengecas bateri. Kami membawa lebih daripada 30,000 barang untuk dijual di laman web kami. Kebanyakan barangan yang kami bawa dalam stok tetapi penting untuk mengekalkan putaran stok sebagai kesegaran bateri kami adalah keutamaan kami. Kami mempunyai pilihan besar yang mempunyai lebih daripada 50,000 model bateri berbeza untuk kamkoder, kamera digital, komputer riba, pembersih vakum, Alat Kuasa dan banyak lagi. Dengan pilihan besar kami, anda perlu mencari semua yang anda perlukan. Walau bagaimanapun, jika anda tidak dapat mencari apa yang anda cari memberikan panggilan dan operator akan mendapatinya untuk anda.


Kami cuba menawarkan perkhidmatan yang terbaik dan kami fikir anda akan menjadi lebih baik daripada yang anda harapkan. Kakitangan berpengetahuan kami yang ramah berada di sini untuk membantu anda dan membimbing anda untuk mencari orang yang sukar untuk mencari barang. Kami telah membekalkan produk mereka selama hampir satu dekad dan kami yakin anda akan berpuas hati dengan kualiti bateri mereka.


Kami ingin menjadi satu sumber untuk semua bateri dan aksesori anda, dengan menyediakan bateri berkualiti tinggi yang disampaikan ke pintu anda tanpa broker.


Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau kebimbangan tambahan, jangan ragu untuk menghubungi kami pada bila-bila masa untuk mendapatkan maklumat yang anda perlukan. Kami berada di sini untuk melayani anda.


BateriSatuMalaysia.comSila ambil perhatian bahawa beberapa bateri lanjutan dibekalkan dengan penutup belakang yang dilanjutkan. (Ini biasanya akan dinyatakan dalam keterangan) Ini membolehkan peranti anda memasang bateri yang lebih besar dan dengan itu mempunyai kapasiti yang lebih besar. Perlu diketahui bahawa ini mungkin menjejaskan fitment ke dalam mana-mana kes atau pemegang yang mungkin anda miliki.


CATATAN:

Nama jenama / tanda niaga / nama perdagangan dinyatakan adalah sifat berdaftar pemilik masing-masing dan bateri kami direka untuk menjadi pengganti generik untuk produk asal.
Juga: Semua nama produk, logo, dan jenama adalah milik pemilik masing-masing. Semua nama syarikat, produk dan perkhidmatan yang digunakan dalam laman web ini hanya untuk tujuan pengenalan. Penggunaan nama, logo, dan jenama ini tidak menunjukkan pengesahan.

SSL CertificateSecured by PayPal

Pilih salah satu laman web kami:

Bahasa Inggeris   Bahasa Perancis   Orang Norway   Bahasa Hungary   Sepanyol   Bahasa Itali   Belanda   Portugis   Bahasa Denmark   Orang Jepun   Orang Thai   Orang Malaysia   Orang Korea   Bahasa Poland   Bahasa Sweden   Bahasa Jerman