Maklumat Penghantaran

Semua yang anda perlu ketahui


Bolehkah kami menggunakan pembawa kami sendiri atau menggunakan akaun Fedex atau Malaysia Post kami sendiri untuk menghantar pesanan yang kami buat?

Saya takut pada masa ini kerana integrasi sistem kami dengan pembawa ini kami tidak dapat menawarkan perkhidmatan ini


Bea Cukai dan Bea Masuk

Harap maklum bahawa pesanan anda mungkin tertakluk kepada Cukai Jualan Runcit, duti import dan / atau cukai, Ini boleh digunakan oleh negara anda apabila pakej anda sampai ke negara anda.

BateriSatuMalaysia.com mengangkut tugas pakej dan cukai yang tidak dibayar, Kami tidak mengumpulkan cukai jualan, duti dan / atau cukai dan kami tidak boleh mengatakan apa caj khusus anda. Sekiranya anda dikenakan caj tambahan ini, ia mesti diberikan agar pakej anda untuk membersihkan kastam.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai dasar khusus negara anda, sila hubungi pejabat kastam tempatan anda.


PENERIMAAN PENERIMAAN PENYERAHAN YANG DIPERLUKAN

E-mel pengesahan dihantar kepada anda sebagai pembeli sebaik sahaja pesanan anda diletakkan. Saya bersetuju untuk memeriksa bahawa butiran alamat yang disediakan di e-mel ini adalah betul dalam 30 minit Menetapkan perintah itu dan memberitahu kami tentang sebarang kesilapan. Setelah masa ini telah berlalu, kami akan mempertimbangkan pesanan Anda dan maklumat terperinci telah dimasukkan ke dalam sistem kami dengan betul. Anda bersetuju bahawa jika alamat yang salah dimasukkan dan penghantaran dikembalikan oleh pembawa yang dipilih maka kos penghantaran dan juga kos kembali yang dikenakan oleh pembawa yang dipilih akan dilindungi oleh anda sebagai pembeli dan anda bersetuju bahawa ini berlaku boleh ditolak dari apa-apa bayaran balik yang mungkin kena dibayar sekiranya saya membuat keputusan untuk membatalkan perintah itu atau membuat perintah itu dihantar semula. Sila ambil perhatian bahawa ini akan terpakai walaupun pesanan anda diletakkan melalui Paypal Express Checkout, adalah tanggungjawab anda untuk mengesahkan bahawa alamat itu betul dari semua medium termasuk pesanan yang ditempatkan melalui telefon.


Kami memiliki inventori yang luas dan produk yang mempunyai jangka hayat lanjutan hampir selalu tersedia di rak. Sesetengah produk kerana jangka hayat mereka yang terhad - Terutamanya produk pengguna elektronik - dipegang dalam jumlah yang lebih kecil dan kadang-kadang pesanan anda boleh menyeberang dengan putaran stok, yang seterusnya mungkin melambatkan pesanan anda oleh beberapa hari. jika ini sepatutnya kami akan memberitahu anda serta-merta dan memaklumkan anda mengenai tarikh kedatangan produk yang diarahkan. Sekiranya anda membuat keputusan anda tidak dapat menunggu, balaslah e-mel dan kami akan mengembalikan pesanan anda secara automatik dan memberitahu anda semasa ketibaan stok baru.Sila ambil perhatian bahawa beberapa bateri lanjutan dibekalkan dengan penutup belakang yang dilanjutkan. (Ini biasanya akan dinyatakan dalam keterangan) Ini membolehkan peranti anda memasang bateri yang lebih besar dan dengan itu mempunyai kapasiti yang lebih besar. Perlu diketahui bahawa ini mungkin menjejaskan fitment ke dalam mana-mana kes atau pemegang yang mungkin anda miliki.


CATATAN:

Nama jenama / tanda niaga / nama perdagangan dinyatakan adalah sifat berdaftar pemilik masing-masing dan bateri kami direka untuk menjadi pengganti generik untuk produk asal.
Juga: Semua nama produk, logo, dan jenama adalah milik pemilik masing-masing. Semua nama syarikat, produk dan perkhidmatan yang digunakan dalam laman web ini hanya untuk tujuan pengenalan. Penggunaan nama, logo, dan jenama ini tidak menunjukkan pengesahan.

SSL CertificateSecured by PayPal

Pilih salah satu laman web kami:

Bahasa Inggeris   Bahasa Perancis   Orang Norway   Bahasa Hungary   Sepanyol   Bahasa Itali   Belanda   Portugis   Bahasa Denmark   Orang Jepun   Orang Thai   Orang Malaysia   Orang Korea   Bahasa Poland   Bahasa Sweden   Bahasa Jerman